Fremgangsmåte:
Marinade:
Alle ingrediensene blandes godt. Kjøttet marineres i ca ett døgn (bakepulveret gjør at kjøttet blir ekstra mørt dersom det får ligge så lenge)
Tempura-røre:
Alle ingrediensene røres ut i vann. La røren hvile i ca 1 time i kjøleskap. Røren skal være så tynn at den såvidt henger igjen på kjøttet før den dyppes i frityren.
Tomatsalsa:
Tomatene deles i to og innmaten fjernes. Kutt så tomatene opp i små, fine terninger. Løken freses med oljen i en kjele sammen med resten av ingrediensene (må ikke bli brunt!). Ta så kjelen av varmen og vend inn tomatene. Smak til med limesaft.
Syrlig kål:
Kok opp eddik sammen med limesaft, sukker og løk. Avkjøl. Kinakålen snittes fint og vendes inn i laken. Smak til med salt og pepper. La stå i ca 1 time i romtemperatur. Vend på kålen i laken flere ganger så den blir myk og faller sammen. Vend inn grovhakket koriander like før servering.
Alle ingrediensene blandes godt. Kjøttet marineres i ca ett døgn (bakepulveret gjør at kjøttet blir ekstra mørt dersom det får ligge så lenge)
Tempura-røre:
Alle ingrediensene røres ut i vann. La røren hvile i ca 1 time i kjøleskap. Røren skal være så tynn at den såvidt henger igjen på kjøttet før den dyppes i frityren.
Tomatsalsa:
Tomatene deles i to og innmaten fjernes. Kutt så tomatene opp i små, fine terninger. Løken freses med oljen i en kjele sammen med resten av ingrediensene (må ikke bli brunt!). Ta så kjelen av varmen og vend inn tomatene. Smak til med limesaft.
Syrlig kål:
Kok opp eddik sammen med limesaft, sukker og løk. Avkjøl. Kinakålen snittes fint og vendes inn i laken. Smak til med salt og pepper. La stå i ca 1 time i romtemperatur. Vend på kålen i laken flere ganger så den blir myk og faller sammen. Vend inn grovhakket koriander like før servering.
Næringsinnhold for 100 gram
|
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Har du en saklig mening eller innvendig, så vil jeg gjerne høre =)